Оригинални маратонки

ShopSector е онлайн магазин за оригинални маратонки, кецове и спортни обувки на най-големите марки като Adidas, Nike, Puma, Reebok и др. Всички стоки са налични на склад и се доставят за един работен ден с опция за тест и преглед преди плащане.

Посетете сайта

 

обувки онлайн

Целият стил на марката КАЛАПОД се основава на нуждите на клиента, имайки като приоритетни правила цени без конкуренция, нови седмични запаси, вълнуващи и приветливи цветове, европейски модели, от които произлиза добро съотношение качество/цена за всеки продукт - сформирайки уникални ползи, отправени директно към своите клиенти.

Посетете сайта
дамски боти

Obuvkigido е онлайн магазин на модната марка GIDO, предлагаща на българския и европейския пазар висококачествени дамски обувки, произведени в град Пещера от първокласна естествена кожа. Моделите на GIDO са оригинална разработка на екип от утвърдени италиански дизайнери, като ежегодно брандът представя своите най-нови творения в две сезонни колекции: Колекция Пролет/Лято, включваща подходящи за топлите дни летни ботуши и боти, дамски обувки и дамски сандали Колекция Есен/Зима, съдържаща стилни, качествени и топли дамски ботуши, боти и обувки.

Посетете сайта

 

магазин за обувки

Ingiliz Royal вече над десетилетие произвежда едни от най-луксозните и модерни български дамски обувки, превръщайки се в световно утвърден бранд - синоним на класа и качество без аналог. Всички модели с марката Ingiliz са оригинални дизайнерски разработки, произведени от специално селектирани първокласни естествени материали – телешки кожи, натурални лепила, екологични конци, ярешки хастар за еластичност и комфорт.

Посетете сайта
магазин за обувки

Gotti.bg e официалният представител за България на известните със своите актуална визия, прецизна изработка и достъпни цени дамски и мъжки обувки с марката GOTTI! GOTTI изповядва италианските традиции в изработването на висококачествени обувки от естествени материали. Дизайнерите съобразяват своите модели с последните тенденции за ергономичност в ежедневието. Естествените материали, които използват, са с произход от Италия, Турция, България. Качествените материали, от които изработват обувките, гарантират комфорт за вашите крака.

Посетете сайта

Страница 1 от 2

маратонки онлайн